A/B Østbanehus

A/B Østbanehus

A/B ØSTBANEHUS

  • NYHEDER OG VIGTIGE OPSLAG FRA BESTYRELSEN TIL BEBOERE I A/B ØSTBANEHUS.

     ———————–

       FACADEPROJEKT   

generel-orientering-inden-byggestart-28.08.2023   

Opdateret tidsplan følger snarest.

  •  GENEREL BESKRIVELSE

Østbanehus er en andelsboligforening med 174 lejligheder, beliggende i Middelfartgade 12-18, Holstebrogade 8-12, Ringkøbinggade 7-15 og Østbanegade 175-177 på Østerbro. Foreningen ligger tæt på S-tog stationen Nordhavn og på Metrostationen Nordhavn. Der er etableret en strand, Svanemøllestrand, tæt på og et havnebad, som ligger i det nye Nordhavnskvarter, et stenkast fra S-tog stationen. Der er masser af indkøbsmuligheder.

Foreningen blev stiftet i 2003, hvor ejendommen blev solgt af Codan. Der var oprindeligt 180 lejligheder, men efter mulighed for sammenlægning af lejligheder, har vi nu 173 lejligheder: 159 andelsboliger, 13 lejeboliger og et erhvervslejemål.

Der hører et opbevaringsrum til hver lejlighed, det ligger i kælderen. 

På tagetagen, på 6. sal, blev det efter tagudskiftning i 2004, muligt at tilkøbe areal over sin lejlighed på 5. sal, et såkaldt knopskydningsprojekt. Siden har projektet stået stille, men er aktiveret igen. Bestyrelsen arbejder på at få de resterende loftarealer gjort klar til knopskydning, denne gang kan der alene knopskydes lige over ens lejlighed på 5. sal. 

Salg af lejligheder forgår via den interne Interesseliste, som man kan skrive sig på med en mail, hvor nuværende adresse skal oplyses og hvad man er interesseret med størrelse og evt. placering. Beboere der bor til fremleje, enten med tidsfrist på to år eller efter reglen om forældrekøb, kan ikke skrives på listen

  INTERNE INTERESSESKRIVELSE 

Salg af lejligheder forgår via den interne Interesseliste, som man kan skrive sig på med en mail, hvor nuværende adresse skal oplyses og hvad man er interesseret i, med størrelse og evt. placering. Beboere der bor til fremleje, enten med tidsfrist på to år eller efter reglen om forældrekøb, kan ikke skrives på listen. 

ABF-Nyheder

ABF-AKTIVITETER